Leverans och Köpevillkor

Leverans- och köpevillkor

Leveransvillkor

När du handlar hos POSTER SHOP ingår alltid moms och fri frakt i det angivna priset. Vi levererar alla produkter och tillbehör kostnadsfritt inom Sverige, i samarbete med speditören PostNord.

Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt centrallager eller om den beställs på begäran direkt från leverantörens lager. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. 

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Göra en retur
Blev det inte riktigt som du hade tänkt dig? Ingen fara alls! Hos oss på POSTER SHOP har du har alltid 14 dagars öppet köp från dagen du har tagit emot en vara. I ditt paket följer det med en färdig returfraktsedel. Klistra fast den på paketet och lämna in det hos ditt närmsta Postnord-ombud. 

Vi tar en returfraktkostnad på 49 kronor som justeras när vi hanterar din retur. Det tar cirka en vecka för en retur att nå oss och hanteras. Du får alltid en bekräftelse via mail när vi har hanterat din retur. Om du valt faktura får du en korrigerad faktura via e-post. 

Varor får endast returneras i oanvänt skick och i obruten förpackning. Hör bara av dig till oss om du är osäker på din retur så hjälper vi dig. 

Byte av vara
Om du önskar byta till en annan vara, vänligen lägg en ny beställning. Gör sedan en retur enligt ovan på de varor som du vill skicka tillbaka. Vid ett byte står vi för returfrakten! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och funderingar.